MARJO KORANDERIN AGILITYKOULUTUS 11.3.2018

Yhdistys järjestää espanjanvesikoirille agilitykoulutuksen sunnuntaina 11.3.2018 klo 10-16 Racinell-Areenalla Vantaalla.

Kouluttajaksi saamme Marjo Koranderin (Hypnotic Dog Sport), joka on kisannut kolmen koiransa kanssa SM-tasolla, sekä kilpaillut myös hiihdossa SM-tasolla. Marjo on koulutukseltaan psykologi, jatko-opiskelee urheilupsykologiaa ja pitää agilitykoulutuksen lisäksi koiraharrastajille psyykkistä valmennusta ja luentoja aiheeseen liittyen.

”Agilityä kouluttaessani pyrin ottamaan huomioon jokaisen koirakon yksilölliset tarpeet. Painotan aina hyvin tehdyn pohjatyön tärkeyttä. Kun pohjatyön tekee hyvin, on helppo lähteä rakentamaan agilitykoiran omaa polkua kohti kisaratoja (tai mikä tavoite ikinä onkaan). Haluan haastaa koulutettaviani sopivasti – kehittyminen tapahtuu siellä epämukavuusalueella. Haluan kuitenkin valmentaa onnistumisten kautta, eli epämukavuusalueella ei ole syytä olla aina – se nakertaa itseluottamusta. Psykologina minua kiinnostaa luonnollisesti myös ohjaajan psyykkinen puoli ja yritänkin treeneissäni huomioida koirakon kokonaisuutena. ”

Koulutuksen hinta on jäsenille 42 €/koirakko ja ei-jäsenille 52 €/koirakko.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa 31.1. klo 12 ja paikat (16 koirakkoa) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: jasensihteeri@espanjanvesikoira.net

HUOM! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi, koirasi nimi, säkäluokka, osaamistaso ja hieman agility-taustastanne sekä jos sinulla on toiveita koulutuksen suhteen. Jokainen treenaa omalla tasollaan, joten ei haittaa, vaikkei kaikkia esteitä vielä osaa.

Tervetuloa agiliitämään perrosi kanssa!